Dodehoekmarketing

Dodehoekmarketing

De oplossing in de dode hoek…

Iedereen kent dat gevoel: plotseling zit die auto naast je op de snelweg, terwijl je deze in je spiegels niet had gezien. Of je kunt geen verklaring vinden voor het gedrag van een groep mensen, gedrag dat voor ons volslagen onbegrijpelijk lijkt…

Deze ‘dode hoeken’ komen bij alle organisaties voor. Erkennen dat er een dode hoek is, is de eerste stap. Maar hoe vind je de dode hoek? En wat doe je er vervolgens mee? Dankzij uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en bij Defensie heeft Marvin een sterk vermogen ontwikkeld in het scherp analyseren en het ontdekken van dode hoeken en nieuwe kansen. Het vinden van de WAAROM

Via een doordachte en bewezen methodiek van gedragsbeïnvloeding wordt het probleem geanalyseerd. We doen onderzoek naar de drijfveren van gedrag van uw doelgroep. En die zijn vaak minder logisch dan u denkt… Dit onderzoek wordt omgezet in een programma, dat uitvoerbaar is en de effecten oplevert die uw doelgroep en u wensen.

Nog niet helemaal concreet genoeg ..? Ook in missiegebieden waar Marvin als reservist is ingezet, zijn veranderingen in gang gezet met behulp van Dodehoekmarketing. Daarom toont deze korte video in dit artikel een mooi voorbeeld uit een missie in Mali, waar een programma is opgezet om de bevolking en de missie te helpen.

Lees meer over dit programma

Ook nieuwsgierig geworden? Ga gerust het gesprek aan met Marvin.

 

Steun het goede doel met uw eerste consult

Marvin is als dienstplichtig militair en reservist vier keer op uitzending geweest (Libanon, Bosnië, Mali en Irak). Hij heeft met eigen ogen gezien wat oorlog met mensen doet. En wat het soms jaren na de missie met militairen kan doen, die getroffen zijn door een posttraumatische stressstoornis en nog dagelijks last hebben van hun uitzending. Een PTSS hulphond helpt mensen met PTSS om buiten te komen en sociale activiteiten te ondernemen.

Een eerste vrijblijvende consult van een uur met Marvin kost € 100,00. Wanneer u Marvin hiervoor inschakelt, dan schenkt hij het volledige bedrag aan PTSS hulphond. We mogen trots op het werk dat PTSS-hulphond doet en steunen hen graag. U toch ook? Lees de voorwaarden bij het hoofdstuk Actie.

Vraag uw consult aan