Over Edgewood

Over Edgewood

What’s in a name?

Edgewood is een klein dorp een halfuur rijden ten oosten van Albuquerque in New Mexico (VS). In 2010 kocht Marvin, met hulp van een inmiddels overleden vriend, daar een stuk land van een aantal hectare met als doel zich daar later te gaan vestigen.

Als postuum eerbetoon aan deze goede vriend heeft Marvin zijn onderneming Edgewood genoemd. Marvin is een fervente Amerikaganger en bezoekt zijn landgoed in New Mexico zo vaak mogelijk. Dit is tenslotte waar het allemaal begon…

Steun het goede doel met een vrijblijvend consult

Marvin is als dienstplichtig militair en reservist vier keer op uitzending geweest (Libanon, Bosnië, Mali en Irak). Hij heeft met eigen ogen gezien wat oorlog met mensen doet. En wat het soms jaren na de missie met militairen kan doen, die getroffen zijn door een posttraumatische stressstoornis en nog dagelijks last hebben van hun uitzending. Een PTSS hulphond helpt mensen met PTSS om buiten te komen en sociale activiteiten te ondernemen.

Een eerste vrijblijvende consult van een uur met Marvin kost € 100,00. Wanneer u Marvin hiervoor inschakelt, dan schenkt hij het volledige bedrag aan PTSS hulphond. We mogen trots op het werk dat PTSS-hulphond doet en steunen hen graag. U toch ook? Lees de voorwaarden bij het hoofdstuk Actie.

Vraag uw consult aan