Wie is..?

Wie is..?

Never follow the crowd..

Betrokken, ervaren, oprecht, uitgesproken, anders … Die woorden kenmerken Marvin Kuipers RM, eigenaar van Edgewood Dodehoekmarketing. Voordat Marvin in 2012 begon met Edgewood, was hij ruim twintig jaar werkzaam in diverse grote en middelgrote bedrijven. Marvin werkte o.a. met receptgeneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen en medische hulpmiddelen en stelde daarbij altijd de consument of patiënt centraal. Uit deze opmerkelijke zienswijze zijn diverse wetenschappelijke publicaties voortgekomen.

Lees referenties over zijn werk op Linkedin.

Sinds 2009 is Marvin reserveofficier bij Defensie, waar hij helpt om programma’s te ontwikkelen en toe te passen voor de beïnvloeding van ongewenst gedrag.
In het bedrijfsleven en bij overheden ziet Marvin zichzelf dan ook als een ‘special force’ in een bijzonder conflictgebied: ongewenst gedrag beïnvloeden; gedrag, dat vooruitgang van organisaties of van de maatschappij in de weg staat.

Zijn schaarse vrije tijd besteedt Marvin aan gastlessen op scholen over missies, diverse projecten voor veteranen en aan reizen, onder meer naar zijn geliefde Amerika.

Marvin is daarnaast trotse vader van twee dochters, is gek op Grieks eten en een echte whiskyliefhebber.

Ook nieuwgierig geworden? Ga gerust het gesprek aan met Marvin.

Steun het goede doel met een vrijblijvend consult

Marvin is als dienstplichtig militair en reservist vier keer op uitzending geweest (Libanon, Bosnië, Mali en Irak). Hij heeft met eigen ogen gezien wat oorlog met mensen doet. En wat het soms jaren na de missie met militairen kan doen, die getroffen zijn door een posttraumatische stressstoornis en nog dagelijks last hebben van hun uitzending. Een PTSS hulphond helpt mensen met PTSS om buiten te komen en sociale activiteiten te ondernemen.

Een eerste vrijblijvende consult van een uur met Marvin kost u € 100,00. Wanneer u Marvin hiervoor inschakelt, dan schenkt hij het volledige bedrag aan PTSS hulphond. We mogen trots op het werk dat PTSS-hulphond doet en steunen hen graag. U toch ook? Lees de voorwaarden bij het hoofdstuk Actie.

Vraag uw consult aan